Skip to content
Sănătate

Platforma de vaccinare, blocată din nou, în ziua în care se deschid listele de așteptare: “Nu funcționează nimic!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Platforma pusă la dispoziție de către autorități pentru românii care vor să se programeze pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a avut noi probleme, luni dimineața, chiar în ziua în care ar fi trebuit să înceapă a treia etapă de imunizare, cea care vizează populația generală.

Teoretic, listele de așteptare pentru vaccinare s-au deschis, luni dimineață în 15 județe. În realitate, la fel ca în alte cazuri, mulți români care doreau să se programeze s-au plâns că nu se pot loga sau că site-ul este picat, scrie b1.ro.  Pe de altă parte, autoritățile au anunțat încă de ieri că este posibil să fie întâmpinate probleme: “De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri”.

Nemulțumirile au fost exprimate în special pe pagina de Facebook a Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Nu functioneaza nimic!”

A picat serverul ! Va rugam remediati ca sa ne putem programa pt vaccinare!Multumim!”

Platforma nu functioneaza ca sa te poti programa. Romania Te Iubesc !!!!!”

Ca de obicei nimic nu poate fi functional in aceasta tara. Bine ca platim taxe si impozite..pentru incompetenta cine plateste?”

Nu ma pot loga in.platforma pentru autentificare. Se va debloca oare cand va expira intervalul orar alocat judetului?”, sunt câteva dintre sutele de comentarii ale românilor care au semnalat faptul că platforma este nefuncțională.

CNCAV a transmis că începând cu ora 09:00, se vor deschide succesiv listele de așteptare pe județe, în conformitate cu următorul program:

9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna

11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova

13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *