Skip to content
Politică

Pleacă Corina Crețu la Ponta? Buzatu: Orice om de neînlocuit poate fi înlocuit foarte ușor! EXCLUSIV

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Victor Ponta a anunțat că a invitat-o pe comisarul european pentru politică regională Corina Crețu să candideze pe lista partidului său la alegerile europarlamentare din 2019 și a denunțat criticile venite din partea PSD la adresa oficialului european.

„Discuţii cu doamna Creţu au fost pentru a candida la europarlamentare. Când vor fi finalizate, vă vom spune. Mi-aş dori. Cred că trebuie să fie absolut inconştient să nu vrei să o ai pe listă la alegerile pentru Parlamentul European pe un comisar european. Trebuie să fii nebun, să fii sinucigaş. Cred că şi PNL-ul şi USR-ul ar vrea să o aibă pe liste. Cum aş zice eu că nu aş vrea ca doamna Corina Creţu să fie pe liste?! Aş vrea, dar este prematur în acest moment, are nişte obligaţii ca şi comisar european”, a declarat Ponta.

" "

CITIȚI MAI MULTE AICI: Corina Crețu la Pro România? Victor Ponta, anunț de ULTIM MOMENT

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura joi cu președintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu. Concret, întrebat cum ar vedea o astfel de plecare, social-democratul a precizat că oricine este liber să plece dacă, dar de discutat este dacă oferta pe care o primește respectivul om politic este atât de tentantă încât să facă un astfel de pas.

„Ideea pe care eu am enunțat-o o dată într-un mod ironic a fost că din PSD nu lipsește nimeni și nimeni nu este în plus. Noi nu putem să ne opunem dorinței unui om de a pleca dacă el își dorește cu orice preț lucrul acesta. Ceea ce este de dicutat este însă dacă în mod real își dorește lucrul acesta sau dacă oferta pe care cineva i-o face este atât de tentantă încât să accepte indiferent de sursa susținerii pe care a avut-o până acum”, a declarat social-democratul.

Totodată, chestionat cât de mare ar fi pierderea pentru PSD dacă doamna Corina Crețu ar pleca la Pro România, Dumitru Buzatu a tranșat ferm răspunsul atrăgând atenția că din experiența sa politică „orice om de neînlocuit poate fi înlocuit foarte ușor”.

„În general evit să cataloghez pentru că având o persistență destul de lungă în viața politică românească am observat că orice om de neînlocuit poate fi înlocuit foarte ușor”, a conchis Dumitru Buzatu în exclusivitate pentru PSnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *