Skip to content
Politică

Pleacă Ponta din PSD în PRU? Roșca Stănescu arată spre Palada

agerpres.ro

Pleacă fostul prim-ministru Victor Ponta din PSD în PRU? Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS) arată spre sociologul Mirel Palada, recent intrat în Partidul România Unită.

Într-un editorial publicat, vineri, pe corectnews.com, SRS subliniază contextul în care a apărut, joi, în presă ipoteza privind posibilul transfer al lui Ponta în formațiunea naționalistă: „fix în ziua în care staff-ul PSD s-a întrunit pe malul Mării Negre pentru a-și dezbate strategia politică”.

" "

În continuare, ziaristul prezintă o serie de contraargumente pentru dezertarea lui Victor Ponta din PSD.

„Evident, Victor Ponta nu poate sa faca o asemenea trasnaie. Indiferent cate antecedente are in materie de derapaj politic. A fost unul dintre cei mai apreciati premieri ai partidului. Din aceasta perspectiva, se poate compara linistit cu Adrian Nastase. Este popular. Mult mai popular decat a fost vreodata Nastase. Conduce, practic, topul increderii cetatenilor. Auto-retragerea sa din PSD si din fruntea guvernului i-a creat o aura de victima a “sistemului”. Aura pe care a stiut sa si-o exploateze cu mult succes.

Acelasi Victor Ponta, fiind inca un om politic tanar, are nu numai trecut, ci si viitor. Intre trecut si viitor, exista doar o paranteza. Si nici macar in paranteza politicianul nu sta degeaba. Face zilnic declaratii, se pronunta asupra principalelor evenimente, are rating si succes”, punctează Roșca Stănescu.

Citiți AICI despre cei pe care Sorin Roșca Stănescu îi consideră vinovați pentru ceea ce el consideră a fi fost o diversiune de presă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *