Skip to content
Puterea Știrilor Video

Pleacă Victor Negrescu din PSD? Fostul ministru, mesaj fără înconjur: Partidul ar trebui să ne valorizeze mai mult!

psnews.ro
" "

Fostul ministru delegat pentru Afacerile Europene, Victor Negrescu, a fost cel mai recent invitat al emisiunii ”Puterea Știrilor”.

În cadrul materialului video, Victor Negrescu a vorbit, printre altele, și despre posibila sa plecare din Partidul Social Democrat(PSD), și aderare la formațiunea politică a lui Victor Ponta, PRO România.

" "
" "

”Cred că ar fi foarte grav ca eu și organizația pe care o reprezint, peste 10.000 de persoane, să ne gândim să plecăm. Noi reprezentăm o parte din electoratul PSD, partea aceea pro-europeană. Partidul trebuie să aibă acești votanți, dacă vrea în continuare să aibă un scor electoral foarte mare. Cred că acest curent trebuie să se regăsească în viitor în Parlamentul European.

Eu sunt om de stânga, pro-european. Atâta timp cât cred că aceste idei sunt reprezentate de PSD, voi rămâne în PSD, mă voi lupta pentru aceste idei. În măsura în care aceste idei nu se vor regăsi în ceea ce va promova partidul, în ceea ce vrea să facă partidul în ceea ce nseamnă lista noastră pentru Parlamentul European, cu siguranță atunci putem să evaluăm alte posibilități. Până atunci, eu mă ocup de relația între PSD și PES, sunt unul dintre liderii mișcării pro-europene de stânga și eu cred că cine vrea să fie pro-european și de stânga, ar trebui să ne aibă ca membrii. Eu cred că PSD ar trebui să ne valorizeze mai mult și noi trebuie să facem mai multe pentru PSD. Dacă nu vom fi valorizați, atunci ne putem gândi la alte discuții cu cei care vor să fie de stânga și pro-europeni”, a declarat Victor Negrescu.

Secvența video mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *