Skip to content
Politică

Pleacă vreun ministru? Tudose se răstește la Dragnea: O să fiu nervos în continuare!

click.ro

Pleacă vreun ministru din Guvern? Premierul Mihai Tudose se răstește la președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, cel dintâi susținând că va continua să fie nervos.

Miniştrii „mai sensibili” pot să îşi scrie demisia „în trei secunde”, a declarat premierul Mihai Tudose, citat de EVZ.ro, demnitarul explicând că nu poate să fie „calm”, având în vedere că există domenii în care nu s-a făcut nimic timp de 27 de ani. Declarația a venit ca replică la recomandarea lui Liviu Dragnea, care l-a sfătuit pe Tudose să fie „mai calm”.

„Dacă a fi foarte ferm şi a urmări (…) nişte termene şi nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, vă spun că o să fiu nervos în continuare. (…) După 27 de ani de nefăcut nimic în anumite zone, mai poţi să fii calm? Eu cred că cine e calm pe anumite zone nu înţelege absolut nimic din ce se întâmplă.

Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democraţie, păi le urez succes celor care vor să fie calmi, noi nu putem să fim calmi. N-avem spitale şi vrem să fim calmi. Nu pot să fiu calm!” a declarat Tudose într-un interviu difuzat sâmbătă la Antena 3, întrebat fiind de ce crede că i-a recomandat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie mai calm.

Şeful Executivului a adăugat că nu ştie ce înţelege preşedintele PSD prin „a fi nervos”. Chestionat dacă s-au plâns anumiţi miniştri liderului PSD, Tudose a replicat: „Dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *