Skip to content
Alegeri

Pleșoianu, candidat la prezidențiale? Pieleanu îi taie avântul: Rămâne cu dorința! EXCLUSIV

adevarul.ro
" "

Sociologul Marius Pieleanu – directorul institutului de sondare a opiniei publice Avangarde – într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a comentat recentele poziționări ale deputatului PSD Liviu Pleșoianu, vis-a-vis de posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale din 2019.

Pleșoianu este un tânăr politician care e mai avântat așa. Nu cred că partidul îl va nominaliza și fără partid în spate este greu să candidezi la prezidențiale pentru că nu ai sorți de izbândă. El este un pic mai… face o notă separată de media partidului și poate că în acest context, de notă separată… Nu se gândește PSD să îl nominalizeze pe el candidat la alegeri prezidențiale. E puțin probabil ca PSD-ul să îl nominalizeze, și apoi, asta se face cu voința tuturor membrilor, într-un Congres, este complicat.

" "
" "

Rămâne cu dorința sa de a se propune candidat la președinție. Poate să candideze la independent, sigur, dar nu cred că se pune problema. Este un joc deocadată, nu îi îmi dau exact seama care este treaba la chestiunea asta. Nu mă pot pronunța în cunoștință maximă de cauză”, a declarat Marius Pieleanu pentru PSnews.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *