Skip to content
Politică

Pleșoianu CONFIRMĂ: Evaluarea lui Toader este declanșarea procedurii de REVOCARE a lui Lazăr! EXCLUSIV

Frip.ro

Deputatul PSD-ist Liviu Pleșoianu confirmă, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că așa-zisa ”evaluare” impusă de ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu reprezintă altceva decât ”declanșarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr”, procurorul general al României, chiar prin intermediul metodei probate cu succes în cazul mazilirii Laurei Codruța Kovesi de la cârma DNA.

Cu alte cuvinte, o eventuală cerere de revocare a lui Augustin Lazăr nu se va baza pe actuala ”evaluare” fluturată de Tudorel Toader, această procedură nefiind altceva decât o etapă administrativă necesară în vederea atingerii unui obiectiv politic deja fixat: revocarea procurorului general Augustin Lazăr. Vă prezentăm declarațiile lui Liviu Pleșoianu, care nu lasă nicio umbră de echivoc în acest sens.

Ce reprezintă, în realitate, ”evaluarea” lansată de Toader

”Unica direcție normală este aceasta: evaluare, cerere de revocare și revocarea procurorului general Augustin Lazăr. Din fericire, ministrul Tudorel Toader a demarat acum această evaluare care reprezintă, în fond, declanșarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr.

Îl apără pe condamnatul Vâlcov

E ceva foarte interesant legat de protocolul acela dintre Eduard Hellvig și Augustin Lazăr, protocol publicat pe Facebook de Darius Vâlcov. După dezvăluire, Augustin Lazăr a deschis un dosar pe numele lui Vâlcov, invocând faptul că acesta a dat publicității informații secrete, informații cu un caracter confidențial. E foarte interesant aici, deoarece atât Hellvig cât și Iohannis au nume nemțești și ar fi indicat să se intereseze ce s-a întâmplat în Germania, în urmă cu doar câțiva ani, când o instituție media a deferit publicității informații secrete despre serviciile germane care foloseau internetul pentru a-i supraveghea pe unii cetățeni. Procurorul general al Germaniei a deschis un proces presei și, drept urmare, a fost revocat din funcție.

”Trebuie să acționăm acum!”

Situațiile sunt oarecum similare. Dacă tot invocăm statele vestice, nu e normal să le urmăm exemplul? De altfel, și Donald Trump și-a schimbat procurorul general când a fost cazul. Toate aceste aspecte – la care se adaugă și scrisoarea lui Rudolph Giuliani – ne arată că trebuie să acționăm acum dacă mai vrem să scăpăm ceva din această țară. Augustin Lazăr – ca și Laura Codruța Kovesi – fac parte din statul paralel”, a declarat Liviu Pleșoianu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *