Skip to content
Politică

Pleșoianu îl dă de gol pe organizatorul mitingului diasporei: ex-PSD-ist din Teleorman, trecut pe la Ghiță

a1.ro

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl dă de gol pe organizatorul mitingului diasporei, programat pe 10 august. Citiți mai jos despre fostul social-democrat din județul Teleorman, trecut pe la Partidul România Unită (PRU), al lui Sebastian Ghiță.

Într-o postare de sâmbătă de pe Facebook, parlamentarul de București îi face portretul lui Emanuel Sorin Cioacă (a cărui pagină o găsiți AICI), arătând cum acesta a candidat fără succes în 2016 pentru un post de senator, apoi a devenit ONG-ist.

Iată explicațiile integrale ale lui Pleșoianu:

„Organizatorul mitingului diasporei împotriva PSD este fostul vicepreședinte… PSD DIASPORA!

Respect dreptul oamenilor de a protesta, dar respect în egală măsură și dreptul celor care protestează de a ști cine îi cheamă la proteste! Iată cine este domnul Emanuel Sorin Cioacă, organizator al mitingului diasporei din 10 august, cel care se ocupă și de obținerea autorizației pentru protest:

Prima #IPOCRIZIE a organizatorului mitingului din 10 august:

În 2015, Emanuel Sorin Cioacă e ales vicepreședinte PSD DIASPORA și își propune, conform comunicatului oficial, „schimbarea mentalității și percepției românilor din străinătate fața de PSD”, precum și „căștigarea alegerilor din 2016 de către PSD”. Desigur, la acea vreme nu era deloc așa de pornit împotriva PSD, deși cu doar un an în urmă, în timpul alegerilor prezidențiale din 2014, se exploatase propagandistic foarte mult tocmai tema îngreunării votului românilor din diaspora…

A doua #IPOCRIZIE a organizatorului mitingului din 10 august:

La începutul lui 2016, Emanuel Sorin Cioacă înființează Partidului Românilor de Pretutindeni (PRP) și îi îndeamnă pe români să se implice în lupta pentru „justiție” și pentru „statul de drept”. La sfârșitul aceluiași an 2016, domnul Emanuel Sorin Cioacă decide însă ca partidul pe care îl conduce (Partidul Românilor de Pretutindeni) să fuzioneze cu… Partidul România Unită. Practic, partidul lui Emanuel Sorin Cioacă (despre care spune la înființare că e de partea „justiției”) e absorbit de partidul lui Sebastian Ghiță (despre care se spunea chiar atunci că e inamicul numărul unu al „justiției”). Practic, cel care organizează acum mitingul din 10 august împotriva „penalilor din PSD” era foarte fericit în 2016 să fuzioneze prin absorbție chiar cu partidul „penalului” Sebastian Ghiță!

Ba mai mult decât atât, dacă domnul Emanuel Sorin Cioacă, din Teleorman, intră în partidul lui Sebastian Ghiță și pe lista pentru Senat, la… Teleorman, apare o doamnă profesor Olivia Cioacă, e doar o coincidență epocală de nume și de județ sau o fi și vreo legătură de familie? În orice caz, ar merita cercetat un pic…

A treia #IPOCRIZIE a organizatorului mitingului din 10 august:

Văzând că noul său partid (PRU) nu reușește să intre în Parlament, domnul Emanuel Sorin Cioacă se reprofilează pentru a „n”-a oară și își face… federație. În data de 25 aprilie 2018, distinsul traseist înființează, la… Bruxelles, „Federația Românilor de Pretutindeni”. Un puternic sprijin pentru federația lui Cioacă a venit de la Olaf Schreglmann, directorul Executiv SPD Bavaria (Partidul Social Democrat din Germania). Întrebat cum vor afla românii din diaspora de existenţa noii structuri, Emanuel Cioacă spune că vestea se va răspândi prin viu grai, dar mai ales prin… social media marketing (Facebook).

Cu alte cuvinte, pentru ca noua lui organizație să devină cunoscută și să coaguleze toată diaspora românească, distinsul Emanuel Sorin Cioacă are nevoie de o mega-promovare. Și ce altă acțiune de marketing poate fi mai bine-venită în acest sens decât organizarea unui mega-miting!? 

În concluzie, dragi români din DIASPORA, organizatorul mitingului din 10 august nu face altceva decât o mega-acțiune de marketing menită să-i aducă vizibilitate, notorietate. După ce a fost fără nicio problemă VICEPREȘEDINTE PSD DIASPORA, după ce a fost, fără nicio problemă, membru al partidului „PENALULUI” Sebastian Ghiță, distinsul Emanuel Sorin Cioacă vrea acum să afle toată lumea de federația lui proaspăt înființată și vă folosește ca masă de manevră în acest sens. Atâta tot… Adică face exact ce a făcut Traian Băsescu timp de 10 ANI, perioadă în care a cerșit în permanență voturile celor din DIASPORA, dar n-a avut nicio greață să le spună, de pildă, medicilor, că dacă vor salarii mai mari, atunci n-au decât să plece din țară, „că granițele sunt acum deschise”…

Protestați, oameni buni, când vreți și pentru ce vreți! Dar NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI de #IPOCRIȚI traseiști pentru care dumneavoastră nu veți fi niciodată OAMENI, ci doar MASE DE MANEVRĂ, numere mari… Organizatorul mitingului din 10 august, Emanuel Sorin Cioacă, e doar un#IPOCRIT care își urmărește propriile interese. Unul care a spus cu gura lui că urmărește ca federația sa să devină cunoscută folosind în acest sens tocmai… FACEBOOK! E simplu…”

1 comentariu la “Pleșoianu îl dă de gol pe organizatorul mitingului diasporei: ex-PSD-ist din Teleorman, trecut pe la Ghiță

  1. Pe 10.august dacă o să fiu sănătos o să fiu la Bucureşti la miting.
    Vin de la 400 km.
    Dacă nu rezolvăm nimic vreau sa ne despărțim de Romania.
    Vreau să devenim din nou Principatul Transilvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *