Skip to content
Politică

Pleșoianu îl lasă corigent pe Cioloș la geografie: Ați fi fost singurul premier din lume! (VIDEO)

a1.ro
" "

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl lasă corigent la geografie pe fostul prim-ministru Dacian Cioloș.

Într-un mesaj publicat joi seară pe Facebook, parlamentarul de București citează o declarație televizată a lui Cioloș, care aparent confundase orașul Batumi din Georgia (situat pe coasta de vest a țării și port la Marea Neagră) cu localitatea Baku, capitala Azerbaidjanului, pe care o găsim pe partea estică a regiunii Caucaz – port la Marea Caspică.

" "
" "

„Cioloș vrea linie de feribot prin… Munții Caucaz ))

Despre gafele premierilor… Sigur că doamna Dăncilă a gafat (confundând Podgorica cu Priština, orașe din Muntenegru, respectiv Kosovo – n.r.). La fel de sigur e însă că niciun #DEONTOLOG nu s-a dat de-a dura și nu și-a smuls părul de pe cap de revoltă în 2016, atunci când #Salvatorul_CIOLOȘ ne explica în direct cum va rezolva el să treacă vapoarele pesteee… Munții Caucaz! ))

Premierul Dacian CIOLOȘ – expert de renume mondial în #GEOGRAFIE, anul de grație 2016: „Dacă facem legătura între portul Constanța și portul Baku, din Georgia (…) Intenția este să creăm o linie de feribot între Baku și Constanța…”

…Păi ce făcurăm, domnu’ tehnocrat? Tocmai dumneavoastră (#LUMINA#SALVATORUL_ROMÂNIEI) să nu știți că Baku nu e absolut deloc în Georgia!? Să nu știți dvs. că Baku e, de fapt, capitala Azerbaidjanului!? Aproape că îmi pare rău că nu mai sunteți premier! Ați fi fost nu doar singurul premier din lume, dar chiar singurul om de pe planetă capabil să creeze o linie de feribot prin Munții Caucaz! Cu așa o minune a tehnicii, sunt ferm convins că ați fi câștigat lejer și Premiul Nobel! În fond, doar un om atât de capabil ca dvs. ar fi în stare de așa ceva. Pentru dvs., nu e necesar să „mutați munții din loc”. Dvs., domnule CIOLOȘ, sunteți capabil să-i traversați cu vaporul!

…Păi ce făcurăm, domnii #DEONTOLOGI? Chiar așa? Ia să vedem, acum – că tocmai v-am atras atenția – câți dintre dvs. vă veți declara #JENAȚI și chiar #VEXAȚI de tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ!?” comentează Pleșoianu.

Cioloș vrea linie de feribot prin Munții Caucaz…

Cioloș vrea linie de feribot prin… Munții Caucaz :)))Despre gafele premierilor… Sigur că doamna Dăncilă a gafat. La fel de sigur e însă că niciun #DEONTOLOG nu s-a dat de-a dura și nu și-a smuls părul de pe cap de revoltă în 2016, atunci când #Salvatorul_CIOLOȘ ne explica în direct cum va rezolva el să treacă vapoarele pesteee… Munții Caucaz! :)))Premierul Dacian CIOLOȘ – expert de renume mondial în #GEOGRAFIE, anul de grație 2016: "Dacă facem legătura între portul Constanța și portul Baku, din Georgia (…) Intenția este să creăm o linie de feribot între Baku și Constanța…"…Păi ce făcurăm, domnu' tehnocrat? Tocmai dumneavoastră (#LUMINA, #SALVATORUL_ROMÂNIEI) să nu știți că Baku nu e absolut deloc în Georgia!? Să nu știți dvs. că Baku e, de fapt, capitala Azerbaidjanului!? Aproape că îmi pare rău că nu mai sunteți premier! Ați fi fost nu doar singurul premier din lume, dar chiar singurul om de pe planetă capabil să creeze o linie de feribot prin Munții Caucaz! Cu așa o minune a tehnicii, sunt ferm convins că ați fi câștigat lejer și Premiul Nobel! În fond, doar un om atât de capabil ca dvs. ar fi în stare de așa ceva. Pentru dvs., nu e necesar să "mutați munții din loc". Dvs., domnule CIOLOȘ, sunteți capabil să-i traversați cu vaporul!…Păi ce făcurăm, domnii #DEONTOLOGI? Chiar așa? Ia să vedem, acum – că tocmai v-am atras atenția – câți dintre dvs. vă veți declara #JENAȚI și chiar #VEXAȚI de tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ!?

Publicată de Liviu Plesoianu pe Joi, 26 Iulie 2018

" "

1 comentariu la “Pleșoianu îl lasă corigent pe Cioloș la geografie: Ați fi fost singurul premier din lume! (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *