Skip to content
Politică

Pleșoianu întețește focul sub scaunul lui Oprea: cu o parte a feței pupă și cu cealaltă scuipă

fn24.ro
" "

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, face „apel la memorie” şi publică un cunoscut material video în care apare fostul ministru Gabriel Oprea.

„Generalul” vorbeşte despre Victor Ponta, la interval de patru ani, doar că în termeni diametral opuşi.

" "
" "

„Pentru că tot se vorbește mult zilele astea despre generalu’ Oprea, cred că e bine să facem apel la MEMORIE. Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său, iată cât de… FLEXIBIL se dovedește a fi, cum cu o parte a feței pupă și cu cealaltă scuipă. Chiar așa, am putea să-i spunem Generalu’-FLEXI! Acest fragment VIDEO, care prezintă două momente (2010 și 2014), constituie proba supremă a caracterului celui care, în toate împrejurările, a acționat ‘pentru interesul național’:
Generalu’, în 2010: ‘Victor Ponta nu are nimic sfânt! Am plecat din PSD și mi-am dat demisia din funcția de ministru pentru că n-am vrut să aduc CRIMA ORGANIZATĂ în Guvern! Și știe bine acest lucru Victor Ponta!’
Generalu’, în 2014: ‘Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească! A venit cu o VIZIUNE proaspătă și CORECTĂ! A dat României o voce! Cu adevărat lipsit de trecut și cu o privire orientată clar și cu hotărâre spre viitor!'”, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *