Skip to content
Politică

Pleșu a devenit din omul lui Băsescu, omul lui Iohannis? Ciutacu, comentarii acide

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, printr-o postare pe pagina de Facebook, afirmațiile președintelui Klaus Iohannis din discursul de 1 Decembrie, susținut cu puțin timp în urmă, la Palatul Cotroceni, în care șeful statului a subliniat nevoia de schimbare, inclusiv în ceea ce privește presa din România.

Astfel, ceea ce a afirmat scriitorul Andrei Pleșu în urmă cu o săptămână, când a atacat o serie de jurnaliști, printre care și pe Victor Ciutacu, apare și în discursul președintelui de 1 decembrie.

Citește și: Ciutacu îi răspunde sarcastic lui Pleşu: Îşi instituţionalizează obsesiile maladive!

Ştiu că a fost un an dificil pentru toată lumea, marcat chiar recent de evenimente tragice, care ne-au reamintit câte lucruri încă nu funcţionează, câte lipsuri grave avem în toate sistemele. Dar au scos la iveală şi exemple de curaj, dăruire şi determinare, şi mai ales o profundă dorinţă de schimbare. Acestei dorinţe de schimbare va trebui să îi răspundem în anul ce urmează cu toţii – oameni politici, instituţii, partide, societate civilă, presă”, a spus președintele Iohannis în mesajul transmis de Ziua Națională a României.

Astfel, Victor Ciutacu comentează nevoia de schimbare a presei, dând de înțeles că afirmațiile de acum o săptămână ale scriitorului Andrei Pleșu ar fi fost „săgeata lui Iohannis, cam ca Stelu pentru Udrea și Cocoș”.

Amintim că „sageata” este porecla lui Stelian „Stelu” Gheorghe, o figura centrala in dosarele Elenei Udrea.

De asemenea, Ciutacu scoate în evidență faptul că Pleșu a schimbat taberele, de la Băsescu la Iohannis: „Nimic nu-i intamplator, batranul atata mai poate, si-a schimbat doar stapanul”.

Jurnalistul exprimă faptul că de la revoluție, România este într-o permanentă tranziție care nu aduce mult dorita schimbare.

Plesu a fost sageata lui Iohannis, cam ca Stelu pentru Udrea si Cocos, cand a cerut epurarea noastra. Nimic nu-i intamplator, batranul atata mai poate, si-a schimbat doar stapanul. Altfel, de-un sfert de secol, traim peren in reforma si tranzitie de la nicaieri catre niciunde”, a scris Ciutacu pe Facebook.

 

 

 

2 comentarii la “Pleșu a devenit din omul lui Băsescu, omul lui Iohannis? Ciutacu, comentarii acide

  1. plesu v-a zis una cum o meritati iar voua cand vi se mai misca cate un neuron mai emiteti cateo ineptie in frustarea voastra de pitici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *