Skip to content
Politică

Pleșu îi face porterul lui Dragnea: E mult mai periculos decât Ponta!

Scriitorul Andrei Pleșu,  într-un interviu pentru Digi 24, a făcut o serie de remarci referitoare la decizia lui Klaus Iohannis de a merge în mijlocul protestatarilor.

Dacă nu se ducea la şedinţa de guvern, probabil că guvernul nu realiza gravitatea situației şi inadecvarea OUG cu pricina. Nici eu nu am fost de acord cu ieşirea lui la demonstraţii, nu era rolul lui”, spune Andrei Pleșu.

2 comentarii la “Pleșu îi face porterul lui Dragnea: E mult mai periculos decât Ponta!

  1. Vorbeste o relicva comunista care l-a pupat in cur pe Ceausescu, apoi pe Iliescu, Constantinescu, Basescu si acum pe Iohannis… O curva de om care s-a dat dupa cum bate vantul de la Cotroceni…

  2. S-ar invarti in mormant un Virgil Ierunca, la felul in care ii vedea, in acele vremuri vechi, pe G. Liiceanu si pe A. Plesu. Asta, spare deosebire de un Paul Goma, care a inteles totul de la bun inceput, adica si in anii 1990, ca si 12 ani inainte, in 1977; respectiv cati bani fac si Liiceanu, ca si N. Manolescu. Eu, mai prost, n-am inteles, asa ca la toate si toti am pus botul, dupa care, tot ca prostul, aveam asazise ‘deceptii’.
    Acum stiu. Si stiu cam asa: celor ce au fost, in anii lui Ceausescu, un Serban Cioculescu, un Edgar Papu sau un Horia lovinescu, le-au luat locul acum Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu si Nicolae Manolescu. Iar asta e mai rau si decat o suta de mii de manipulati scosi in strada de USR, PNL (vai, ce pacat!…), SRI, DNA si Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *