Skip to content
Maramureș

Plic suspect primit la Tribunalul Maramureş; patru persoane, consultate de paramedici

Patru persoane au fost consultate de paramedici, joi, după ce acestea ar fi intrat în contact cu un plic suspect primit la Oficiul Poştal din incinta Palatului de Justiţie din municipiul Baia Mare, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

„Toate persoanele care au intrat în contact cu respectivul plic au fost consultate de către un echipaj medical sosit la faţa locului. Probele ridicate urmează să fie supuse unei expertize criminalistice de specialitate. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice„, a precizat Florina Meteş.

De asemenea, Tribunalul Maramureş a informat printr-un comunicat de presă că activitatea instituţiei a fost întreruptă aproape două ore.

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că în cursul zilei de astăzi (…), accesul în sediul Palatului Justiţiei a fost restricţionat iar şedinţele de judecată au fost suspendate. Aceste măsuri au fost dispuse în scop preventiv, în contextul în care, la Oficiul Poştal situat în incinta Tribunalului Maramureş, s-a primit un plic al cărui conţinut a ridicat suspiciuni. Ulterior (…) activitatea instanţei a fost reluată fără incidente„, precizează comunicatul instituţiei.

Acţiunea la faţa locului a fost derulată de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu cei de la Serviciul Criminalistic, alături de echipa de decontaminare din cadrul ISU Maramureş şi de grupa pirotehnică a SRI Maramureş, informează agerpres.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *