Skip to content
Politică

În plină campanie electorală, PSD câștigă 20 de primari

În plină campanie electorală, 20 de primari de la diferite partide, din comunele Rafaila, Todirești, Băcești, Vulturești, Boțești, Bodgănești, Ivești, Găgești, Puiești, Deleni, Ferești, Fruntișeni și nu numai, s-au înscris în Partidul Social Democrat. Printre cei care au trecut la PSD se mai numără și Dan Diaconescu, primar din Partidul Poporului, unul de la Partidul România Mare, un ecologist, un independent și un număr de patru primari de la Partidul Democrat Liberal.

‘Nu am fost interesaţi în mod deosebit de această ordonanţă. Dacă Instituţia Prefectului va face verificarea apartenenţei aleşilor, vom afla şi noi care sunt noii veniţi. Din câte am aflat, în general ştiu că cei care au ales să se îndrepte către PSD sunt oameni serioşi, oameni care nu au făcut altceva decât să-şi exprime o opţiune. Cu siguranţă ei nu au candidat la noi fiindcă locurile erau deja ocupate’, a afirmat preşedintele PSD Vaslui, Dumitu Buzatu.

În același timp, alți 154 de consilieri locali și județeni s-au înscris în PSD. De asemenea, în Președintele filialei locale a PNL, Ciprian Feraru, din municipiul Bârlad, a trecut împreuna cu întreg Biroul Politic Municipal al formațiunii la Partidul Social Democrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *