Skip to content
Politică

Ploaie de pumni în traficul din București. Un fost primar general ia atitudine (VIDEO)

ziaruldeiasi.ro

Citiți în cele ce urmează dcespre un conflict apărut între doi șoferi din București. Un fost primar general al Capitalei ia atitudine pe această temă.

Este vorba despre Ștefănel Dan Marin, cel care a ocupat fotoliul de edil general interimar din partea UNPR între septembrie și noiembrie 2015, apoi a trecut la PMP, unde se află și acum, când deține funcția de consilier local la Sectorul 4. Marin a postat vineri pe Facebook un videoclip încărcat pe Youtube cu două zile mai devreme, în care un șofer îi taie fața altuia în timp ce amândoi virează la stânga de pe Bulevardul Uverturii pe Șoseaua Virtuții din Sectorul 6. Câteva minute mai târziu, al doilea îi face la fel primului, dar se alege cu o bătaie din partea acestuia, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

Iată cum comentează pe Facebook întâmplarea fostul primar general Ștefănel Marin:

„Un astfel de cretin,angajat al unei firme din Constanța cu reprezentanta pe Bd.Iuliu Maniu NU ar mai trebui sa aibă permis in viața lui !!! Iar o astfel de firma,dacă nu îi desface imediat contractul de munca,promit solemn sa stau pe capul lor pana vor înțelege ca astfel de melteni sunt buni doar la sapa!”

Firma la care face referire consilierul local și a cărei siglă apare pe autoturismul alb este Black Sea Suppliers – un importator și distribuitor de echipamente și materiale pentru instalații termice, sanitare, de gaz, tehnologice și materiale de construcții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *