Skip to content
Prahova Știri locale

Ploieşti: Mai mulţi şefi s-au îmbolnăvit de COVID-19. Preşedintele CJ Prahova – ”Nu sunt contact direct”

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Angajaţii din Consiliul Judeţean Prahova le cer autorităţilor să ia măsuri de urgenţă pentru a stopa răspândirea SARS-CoV-2 în Palatul Administrativ.

Panica a apărut după ce mai mulţi şefi din CJ Prahova, cu care majoritatea angajailor a intrat în contact pentru rezolvarea problemelor de serviciu, au fost testaţi pozitiv COVID-19. Printre aceştia se află cei doi vicepreşedinţi ai CJ Prahova, Dumitru Tudone şi Constantin Cristian Apostol. Într-o scrisoare deschisă adresată presei, dar şi Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, angajaţii din CJ Prahova au precizat că ”încă de săptămâna trecută, precum şi la începutul acestei săptămâni, domnul vicepreşedinte Tudone Dumitru, dar şi preşedintele Iulian Dumitrescu au participat fizic, separat sau împreună, la mai multe şedinţe de lucru organizate în clădirea Palatului Administrativ (Sala şedinţe etaj 7- capacitate 20 de locuri, sala şedinţe etaj 5 – capacitate 20 de locuri), împreună cu mai mulţi salariaţi, preşedintele Iulian Dumitrescu fiind prezent în instituţie chiar şi după carantinarea/internarea celor doi vicepreşedinţi”, se arată în scrisoarea angajaţilor din Consiliul Judeţean Prahova.

" "
" "

Întrebat dacă va rămâne în carantină, dat fiind că s-a întâlit cu cei doi vicepreşedinţi testaţi pozitiv, Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova a precizat într-un mesaj: ”Nu sunt contact direct”. Oamenii cer acum Direcţiei de Sănătate Publică Prahova să ia toate măsurile în regim de urgenţă pentru a împiedica răspândirea virusului în Palatul Administrativ, potrivit Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *