Skip to content
Prahova Știri locale

Ploieşti: Un adolescent de 15 ani, reţinut pentru mai multe infracţiuni, în urma incidentului în care doi tineri au fost împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile

Facebook/politie

Poliţişti prahoveni au reţinut unul dintre tinerii implicaţi în scandalul produs în faţa unui liceu din Ploieşti, scandal în urma căruia doi adolescenţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile. Suspectul care a folosit arma are 15 ani şi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de lovire sau alte violenţe în urma incidentului violent în care doi adolescenţi de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile, în faţa unui liceu din Ploieşti.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Prahova au anunţat, miercuri, că unul dintre tinerii implicaţi a fost reţinut, el fiind suspectat că a folosit arma.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că băiatul are 15 ani şi este singurul care a folosit pistolul cu bile. În afara celor doi adolescenţi împuşcaţi şi a celui reţinut, alţi patru tineri cu vârste de până la 17 ani au fost implicaţi în scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *