Skip to content
Prahova Știri locale

Ploieștiul rămâne fără operator de termoficare!

ziarulincomod.ro

Veolia Energie Prahova a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că, începând cu data de 1 mai, operatorul nu mai are dreptul de a furniza serviciul public de alimentare cu energie termică.

Contractul de concesiune dintre Veolia Energie Prahova (VEP) – Municipiul Ploiești și Județul Prahova (Concedentul) expiră la data 01.05.2019, orele 24.00, iar, după această dată, operatorul nu mai are dreptul de a furniza serviciul public de alimentare cu energie termică (apă caldăși căldură).

VEP va demara acțiunile necesare în vederea predării gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică, ce a fost încredințat pe o perioadă de 15 ani (01.05.2004 – 01.05.2019) în baza contractului de concesiune încheiat cu Municipiul Ploiești și Județul Prahova la data de 29.04.2004.

După 15 ani în care compania a asigurat furnizarea de servicii de calitate pentru aproximativ 60% din locuitorii orașului, aceasta va preda gestiunea sistemului centralizat către autoritățile locale sub responsabilitatea cărora se află serviciul public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *