Skip to content
Politică

PLR a făcut recurs la decizia Tribunalului București

Partidul Liberal Reformator a făcut recurs la decizia Tribunalului București privind modificările realizate prin Congresele PNM și PLR din 25 iulie 2014 și 1-2 august 2014, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

„Am primit comunicarea Tribunalului București a Hotărârii civile, legată de solicitarea noastră înaintată în urma modificărilor realizate prin Congresele PNM și PLR cu privire la statut, program politic, denumirea partidului și a semnului permanent al acestuia. Motivația privind respingerea înregistrării în Registrul partidelor politice a modificărilor solicitate, făcută publică de către instanță, se referă la „schimbarea semnului permanent al partidului cu mai puțin de 6 luni înainte de data fixată pentru alegerile prezidențiale”, ceea ce nu afectează existența sau funcționarea partidului.

Decizia Tribunalului nu este definitivă, iar Partidul Liberal Reformator (fost PNM) a depus recurs la Curtea de Apel.

Toți aleșii locali, parlamentarii, dar și simpatizanții care s-au înscris în PLR trebuie să știe că partidul este funcțional și că vor avea în continuare o reprezentare politică puternică a liberalismului prin PLR”, a declarat Secretarul General al PLR, Daniel Chițoiu, potrivit comunicatului de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *