Skip to content
Alegeri

PLUSUSR strigă adunarea pentru Parlament. Vlad Voiculescu: PNL are rezervă de cadre. USR+ nu are

Facebook/Alianta USR PLUS

Autobuzele PLUSUSR pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare sunt acum publice. Într-o postare pe Facebook este redat mesajul viceprimarului ales al Capitalei, Vlad Voiculescu, care relevă metehnele politicii dâmboviţene.

Partidul altfel și totuși la fel. Acest USRPLUS, așa zisa speranță a politicii românești. Mesaj de la Vlad Voiculescu către urmăritorii săi:

“IMPORTANT!

Seara bună!

Te rog să citești cu atenție acest me sa just!

Săptămâna asta este săptămâna în care alegem candidații noștri pentru Parlamentul României. Posibil să fie ceva larmă în jur.

Foarte probabil ca această larmă să vină mai degrabă de la unii membrii ai USR București. În USR lucrurile au fost mai zbuciumate decât la noi, după cum nu mă îndoiesc că te-ai prins 🙂

Sunt însă procese *diferite*, asta vreau să subliniez! Una este votul nostru intern, alta este votul pentru delegați de acum.

*Obiectivul* nostru este să ducem în Parlamentul României cât mai mulți oameni faini alături de care am lucrat toți acești ani, oameni care au demonstrat că trăiesc valorile noastre, nu doar le rostesc.

*Împreună* cu Claudiu Năsui îți propun o listă de delegați de la ambele partide: 35 de la PLUS, 35 de la USR. Este un rezultat excepțional al colaborării de până acum, colaborare care ne-a adus o nouă victorie pe care – să recunoaștem – (cel puțin eu unul) nu o mai așteptam la începutul acestui an. Unii oameni în USR ziceau de noi că suntem partid de 4%, că nu se pune problema ca votul fiecăruia dintre noi să valoreze cât al lor (îți amintești când propuneam alegeri primare pt alegerea candidaților și ei insistau pe sondaje și 3:1?) și că nu merităm să fim susținuți nicăieri. Au făcut tot ce au putut contra alianței și apoi contra fuziunii, dar tot ei acum o să vină să îți ceară votul pentru a ajunge în Parlament. Direct sau prin înțelegeri cu cineva de la noi care a făcut o înțelegere cu ei. Acesta e motivul pentru care eu te rog să votezi lista de delegați pe care îi știu și pe care o găsești aici: www.bucurestiuloamenilorbuni.ro

Trebuie să ne asigurăm că rezultatul votului nostru chiar *contează*, dând un *mandat* *clar* delegaților noștri.

E un proces pe care îl experimentăm în premieră și de cât de bine ne coordonăm depinde felul în care va arăta echipa de București și echipa USRPLUS în următorii 4 ani.

Dacă ai vreme și orice fel de nelămuriri, hai să ne auzim
– în seara asta de la 22:00 (sorry pt oră!)
– maine de la 11:00”

#aceeașimizerie

P.S.: problema e așa: PNL are rezervă de cadre. USR+ nu are. Tehnocrații sunt pur și simplu disperați să ajungă la putere, de această dată politic„, se menţionează în mesajul postat pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *