Skip to content
Societate

PMB: Peste 650 de utilaje de deszăpezire şi 2.800 de operatori sunt pregătiţi să intervină pentru deszăpezire

facebook Deszapezire Bucuresti Ilfov
" "

Peste 650 de utilaje de deszăpezire şi 2.800 de operatori sunt pregătiţi să intervină pe străzile din Capitală pentru deszăpezire, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), transmis, vineri, Agerpres.

Operatorii de deszăpezire şi ADP-urile de sector sunt pregătite să acţioneze cu un total de 662 utilaje şi 2883 operatori de deszăpezire. Stocurile totale de materiale antiderapante sunt de 18.813 tone.

" "
" "

În cazul în care situaţia o va impune, echipele de deszăpezire vor interveni cu prioritate pe arterele principale, cele cu trafic STB, cu obiective sociale şi instituţii publice, pe pante, rampe şi poduri, după care se va continua pe toate străzile din oraş„, precizează PMB.

De asemenea, Societatea de Transport Bucureşti este pregătită să intervină cu personal şi utilaje pentru deszăpezirea căilor de rulare a tramvaielor, buna funcţionare a macazurilor şi pentru îndepărtarea zăpezii de pe refugii.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti are deschis continuu (24/24) un serviciu de urgenţe sociale, telefon scurt 021.9524, la care bucureştenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost.

Municipalitatea reaminteşte că pune la dispoziţie numărul de telefon gratuit 0800.800.868 pentru semnalarea eventualelor probleme apărute în urma ninsorilor/precipitaţiilor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *