Skip to content
Politică

PMB: Primarul general îl aşteaptă vineri pe ministrul Mediului să discute despre calitatea aerului din Capitală

Inquam Photos / Ilona Andrei

PMB informează că primarul general Gabriela Firea „îl aşteaptă” vineri, la ora 13,00, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti pe ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, pe care l-a invitat să discute despre calitatea aerului din Capitală, potrivit agerpres.

Miercuri, primarul general al Capitalei l-a invitat pe ministrul Mediului la o reuniune de lucru pe tema combaterii poluării.

„Aţi lansat în ultimele zile o serie de acuzaţii publice referitoare la faptul că autorităţile locale din Capitală nu ar făcut ‘nimic’ în ultimii trei ani în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii aerului şi combaterea poluării. Consider că sunteţi dezinformat şi, de aceea, doresc să vă pun la dispoziţie documentele şi argumentele care stau la baza activităţii Primăriei Capitalei în acest domeniu. (…) Vă invităm să participaţi la o reuniune de lucru, vineri, 10 ianuarie 2020, ora 13,00, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti (…) pentru a discuta despre măsurile dedicate combaterii poluării aprobate în ultimii trei ani şi stadiul implementării acestora, împreună cu reprezentanţii Primăriei Capitalei, ai primăriilor de sector şi ai instituţiilor cu atribuţii în combaterea poluării”, se arată într-o scrisoare deschisă pe care Firea i-a adresat-o ministrului Mediului.

La ora 14,00, edilul general va susţine o declaraţie de presă cu privire la situaţia poluării în municipiul Bucureşti, precizează PMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *