Skip to content
Politică

PMB, sancțiuni la sânge pentru cluburile care au nereguli

PMB, sancțiuni la sânge pentru cluburile care au nereguli

Echipele de control care au participat la acţiunea de verificare a cluburilor, barurilor şi restaurantelor din Capitală, dispusă de primarul general, au aplicat şapte amenzi, cea mai mare de 30.000 de lei, şi au dispus suspendarea activităţii pentru trei societăţăi comerciale, informează PMB.

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) precizează că, în cadrul programului de acţiuni stabilit de primarul general interimar, Ștefănel Marin, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, poliţiştii locali din Direcţia Control, cu inspectori ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov şi reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei, au participat la acţiuni de verificare a activităţii comerciale desfăşurate de comercianţi care au restaurante, baruri sau desfăşoară alte activităţi de servire a băuturilor.

Controalele s-au făcut din punct de vedere al activităţii comerciale, al protecţiei mediului, al disciplinei în construcţii, dar şi din punct de vedere al prevenirii şi stingerii incendiilor. Trei societăți comerciale de acest tip au fost închise în urma controalelor, iar 15 sancționate.

Finalizarea controlului pentru restul societăţilor comerciale va avea loc în zilele următoare.

Primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel Marin a declarat, luni, că au început deja controale în cluburile din Bucureşti, după incendiul din Clubul Colectiv, în care au murit 30 de oameni şi alţi aproximativ 200 au fost răniţi, informează realitatea.net.

1 comentariu la “PMB, sancțiuni la sânge pentru cluburile care au nereguli

  1. Bine era daca aceste controale ar fi avut loc inainte. Asa trebuie sa fie , echipe mixte de control, care sa-si exercite atributiile, noaptea, cand cluburile sunt pline de clienti, nu ziua pana la ora 4 ( ca atunci li se termina lor programul), cand nu pot descoperi nici o legalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *