PMB: Spectacole de teatru, conferinţe şi dezbateri cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Spectacole de teatru, tururi ghidate, dar şi dezbateri vor fi organizate pe 27 martie, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, de către instituţiile culturale subordonate Primăriei Capitalei.

Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” a pregătit pentru miercuri, de la ora 18,00, în Sala Liviu Ciulei, evenimentul „Întâlnire în două acte” – în parteneriat cu UNATC „I.L.Caragiale”. Este vorba despre două întâlniri între tânăra generaţie de actori şi actriţele Emilia Popescu şi Oana Pellea. Evenimentul cu intrare liberă va fi transmis şi pe pagina oficială de Facebook a teatrului, în sistem LIVEstream.

La Teatrul de Comedie, începând cu ora 19,00, are loc o reprezentaţie specială a spectacolului „Căsătoria” de N.V. Gogol, regia Andrei şi Andreea Grosu, programată în cadrul Campaniei Naţionale derulată de UNITER „Artiştii pentru artişti”. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală, din care sunt ajutaţi oamenii de teatru care se confruntă cu probleme medicale complicate.

Totodată, în mediul online, Teatrul de Comedie va derula campania „Felicită-ne tu, de Ziua Mondială a Teatrului!”, destinată social media, prin care spectatorii sunt invitaţi să îşi exprime motivele pentru care ar felicita activitatea teatrului.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: