Skip to content
Alegeri

PMP a stabilit listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

Inquam Photos/Alexandru Busca

Partidul Mişcarea Populară a finalizat listele de candidaţi pentru Parlament, la Cameră şi Senat, anunţă, joi, PMP.

La Bucureşti, lista la Camera Deputaţilor este deschisă de Eugen Tomac, urmat de Ioana Felicia Constantin, Costin Sebastian Moise, Gheorghe Liviu Negoiţă, Ştefan Viorel Florescu, Gabriel Rădulescu, Andrei George Ionescu, Cristian Gabriel Ciocoi, Cătălina Călşvean şi Olivia Adrian.

La Senat, Cristian Diaconescu ocupă prima poziţie, urmat de Dorel Constantin Onaca, Adrian – Constantin Florescu, Dragoş Corneliu Dănău şi Mărioara Tecuceanu.

La Braşov, Robert Turcescu va deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, iar Costel Mihai la Senat.

La Bihor, fostul ministru Lucia Varga ocupă prima poziţie la Camera Deputaţilor, iar Coste Radu Mircea la Senat.

La Constanţa, lista este deschisă de Elena Băsescu la Camera Deputaţilor, iar Claudiu Palaz este pe prima poziţie la Senat.

La Mureş, preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, va fi cap de listă la Camera Deputaţilor şi Ţuca Cristian – Mihai la Senat.

2 comentarii la “PMP a stabilit listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

 1. STEFAN FLORESCU SA FIE EXCLUS URGENT DIN PMP.
  PMP ESTE PARTENER AL EPP.
  CUM POATE CA PMP SA DETINA UN ASTFEL DE SPECIMEN CA STEFAN FLORESCU, UN ASEMENEA PERSONAJ ABJECT CARE ZICE IN INREGISTRARE CA A FOST BORFAS ?
  PACAT CA ESTE PE ACEEASI LISTA (LA DEPUTATI) CU DOAMNA IOANA CONSTANTIN.
  CUM PUTEM VOTA PMP LA CAMERA DEPUTATILOR, DAR FARA STEFAN FLORESCU PE LISTA ? ASTA ESTE DEZAVANTAJUL VOTULUI PE LISTE !!!! O LISTA CUPRINDE SI PERSONAJE POZITIVE DAR SI NEGATIVE LA UN LOC. VOTAND LISTA II VOTEZI PE TOTI LAOLALTA. ASA CA DOMNUL STEFAN FLORESCU – OUT FROM THE PMP !!!
  DACA PMP ESTE UN PARTID CARE SE RESPECTA, TREBUIE URGENT SA SE DEBARASEZE DE PERSONAJE CONTROVERSATE ! DACA DOAMNA IOANA CONSTANTIN AR CANDIDA LA SENAT ALATURI DE DL. DIACONESCU AR FI BINE, DEOARECE LISTA DE PERSOANE COMPETENTE SI POZITIVE AR FI COMPLETA. DAR DACA ATUNCI CAND PUNEM STAMPILA PE PMP LA DEPUTATI, AM TAIA CU PIXUL NUMELE LUI FLORESCU DIN LISTA ???? CE AM PUTEA FACE PENTRU CA NOI POPORUL SA TRIEM CANDIDATII PE CARE II CONSIDERAM POTRIVITI, DACA PARTIDUL NU O FACE ??????
  SursaȘ Articolul: https://lumeapolitica.ro/anchete/am-fost-borfas-la-viata-mea-inregistrari-incendiare-cu-un-candidat-la-primaria-unui-sector-din-bucuresti/

 2. https://cetateanul.net/recomandarile-editorilor/video-strefan-florescu-catre-pensionari-huo-v-ati-umplut-sacosile-la-mine-la-fundatie/
  ,.Momente jenante pentru candidatul etern la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu. El a făcut circ într-un parc din sector, unde edilul în funcție, Gabriel Mutu, a dezvelit statuia lui Tudor Vladimirescu. Încolțit de mai mulți pensionari, Florescu și-a dat arama pe față: „Huo! Fomiștilor! V-ați umplut sacoșile cu mâncare la mine la fundație!”.
  Acest specimen pe listele de la Camera Deputatilor – PMP – parlamentul Romaniei ?????
  PMP = EPP (The European People’s Party)
  Plus inregistrarea din comentariul anterior
  https://lumeapolitica.ro/anchete/am-fost-borfas-la-viata-mea-inregistrari-incendiare-cu-un-candidat-la-primaria-unui-sector-din-bucuresti/

  Asa ca votul pe liste are foarte multe dezavantaje deoarece votand lista votezi pe toti din ea, indiferent ca ii vrei sau nu. De aceea trebuie votat OMUL/Oamenii, NU LISTA cu totii la gramada !!!!
  Un NU hotarat votului pe liste in acest mod !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *