Skip to content
Politică

PMP despre „cadoul otrăvit” făcut de PSD şi PNL bucureştenilor: Ștefănel Marin Dan

" "

PMP despre „cadoul otrăvit” făcut de PSD şi PNL bucureştenilor: Ștefănel Marin Dan

Într-un comunicat al PMP apărut pe site-ul oficial pmponline.ro, partidul se arată scandalizat de blatul pe față dintre PSD și PNL în momentul numirii primarului interimar al Bucureștiului, Ștefănel Marin Dan în contextul suspendării lui Sorin Oprescu în urma dosarului său de luare de mită.

" "
" "

„Cele două partide mari au lăsat capitala şi pe bucureşteni pe mâinile unui habarnist, total nepregătit pentru o astfel de funcţie.”, precizează PMP în comunicatul amintit, criticând nepriceperea lui Ștefănel Marin Dan într-o atare funcție, ironizând faptul că primarul care se intitulează analist politic, este priceput în „gresie, faianță…parchet și aparate de aer condiționat”.

Sistemul de Management al Traficului din București este deficitar, „nu funcționează din cauza unor cabluri tăiate accidental, în urma unei lucrări. Problema nu poate fi rezolvată, deoarece contractul de întreținere al sistemului a expirat și nu a fost reînnoit.”, exprimă partidul înființat de Traian Băsescu, criticându-l pe primarul interimar că nu are în vedere rezolvarea acestei probleme datorită nepregătirii sale pentru o funcție atât de importantă.

PMP somează bucureștenii ca „La viitoarele alegeri locale, să-şi amintească de toamna şi iarna de coşmar pe care le-au trăit, din iresponsabilitatea PSD şi PNL.”

Redăm mai jos comunicatul amintit:

„Au început să apară consecinţele blatului PSD-PNL la numirea primarului interimar al Capitalei, Marin Stefanel Dan.

Pentru a nu-şi micşora şansele la o viitoare candidatură la Primăria Capitalei, cele două partide mari au lăsat capitala şi pe bucureşteni pe mâinile unui habarnist, total nepregătit pentru o astfel de funcţie.

Ce vedem acum pe străzile Bucureştiului este urmarea acestui act incalificabil, acestui blat pe care l-am văzut  în multe alte ocazii.cPrimarul General vine de la PPDD, absorbit apoi  de UNPR şi era simplu consilier în Consiliul General al Capitalei. Ce-l recomandă pe Marin Stefanel Dan pentru această funcţie dificilă şi importantă? Mai nimic.  Deşi se autorecomanda “analist politic”, nimani n-a auzit vreodată de vreo “analiză” a domniei sale. Mai degrabă este cunoscut faptul că s-a ocupat de amenajări interioare, a pus gresie și faianță, a montat parchet și aparate de aer condiționat.

Cum calitatea aceasta nu este suficientă să conduci un oraş de talia Bucureştiului, vedem acum un trafic de coşmar, care mănâncă nervii, banii şi timpul bucureştenilor.

Sistemul  de Management al Traficului din București nu funcționează din cauza unor cabluri tăiate accidental, în urma unei lucrări. Problema nu poate fi rezolvată, deoarece contractul de întreținere al sistemului a expirat și nu a fost reînnoit.

O problemă des ivită în administrarea oraşelor mari. Dar acolo unde avem primari pricepuţi, ea se rezolvă în câteva zile. Nu şi în Bucureşti.

Dacă în perioada concediilor traficul nu era o problemă insurmontabilă, odată cu venirea toamnei şi a începerii şcolilor se putea uşor anticipa că va ajunge la cote maxime.

Actualul Primar General a avut o lună să rezolve problema. N-a rezolvat-o, sau nici nu a înţeles-o. Acesta este  „cadoul otrăvit” făcut de PSD şi PNL bucureştenilor, în plină toamnă. Nici nu ne putem imagina ce se va întâmpla la iarnă.

La viitoarele alegeri locale, bucureştenii să-şi amintească de toamna şi iarna de coşmar pe care le-au trăit, din iresponsabilitatea PSD şi PNL.”

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *