Skip to content
Politică

PMP Dolj, mesaj tranșant: nu poate gira un condamnat penal pentru corupție în fruntea CJ.

Inquam Photos / Alexandru Busca
" "

Consilierii județeni PMP au părăsit ședința Consiliului Județean Dolj pentru a nu gira mascarada pusă la cale de PSD, PER și Pro România pentru alegerea vicepreședinților forului județean de conducere administrativă, potrivit indiscret.ro.

„Considerăm că Doljul  are nevoie, la mai bine de 30 de ani de la Revoluție, de conducători cu integritate neștirbită. Eu nu puteam, ca reprezentant al generației 89, să dau votul meu pentru instalarea ca vicepreședinte al CJ  unui om condamnat pentru acte de corupție” – afirmă Cosmin Silviu Bosoancă, consilier județean PMP, validat în ședința de astăzi.

" "
" "

PMP Dolj cere forțelor politice reprezentate în CJ să dea dovadă de maximă responsabilitate și să procedeze în consecință la alegerea vicepreședinților fără a afecta grav imaginea județului și a comunităților locale.

”Sper ca toate partidele din CJ Dolj, inclusiv ProRomânia care a făcut și azi, ca de obicei, un joc la două capete  să găsească resursele politice pentru a  compune o structură de conducere credibilă a judetuțui.PMP nu va face compromisuri compromițătoare cu niciun alt partid”– precizează liderul PMP Dolj, Anișoara Stănculescu

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *