Skip to content
Politică

PMP îi răspunde lui Kelemen Hunor pe tema moţiunii: Îndiferent de zi şi oră, vom fi acolo

Inquam Photos / George Călin
" "

Deputatul PMP Petru Movilă îi răspunde liderului UDMR Kelemen Hunor care a declarat că mai mulţi parlamentari PMP ar pleca la Bruxelles pentru a nu participa la votul pentru moţiunea de cenzură. „Indiferent de zi şi oră, vom fi acolo”, afirmă Movilă.

„Pentru colegul meu, Kelemen Hunor: Toti parlamentarii PMP vor fi la votul motiunii de cenzura impotriva PSD. Indiferent de zi si ora, vom fi acolo si toti vom vota la vedere. In favoarea motiunii de cenzura.Tot colegial, pot sa iti spun ca nu este deloc productiva aceasta abordare de a face afirmatii nefundamentate despre colegii din PMP”, a relatat deputatul Petru Movilă pe pagina lui de Facebook.

" "

Reacţia acestuia vine după ce liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, la Timişoara, că are informaţii cum că mai mulţi semnatari ai moţiunii de cenzură depusă de Opoziţie la adresa Guvernului, au plecat din ţară pentru a nu participa la votarea moţiunii.

„Am auzit că unii au plecat din ţară, dintre cei care au semnat moţiunea de cenzură, că nu au ştiut că va fi sâmbătă. Sâmbătă un vot ar fi cu un rezultat destul de previzibil. Am auzit că cei din PMP pleacă la Bruxelles. Dacă lipsesc 5 oameni, s-a dus, presupunând că toţi votează pentru moţiune. De aceea am spus că simt o nesiguranţă legată de moţiune. Aş fi spus în prima săptămână din septemberie, ar fost mult mai bine să depunem moţiunea. Se doreşte să pice guvenrul, dar nimeni nu ştie ce urmează. E prima dată când într-adevăr există şanse reale să treacă moţiunea. Când a plecat ALDE de la guvernare, s-a schimbat situaţia, în luna august. Psihologic, prima săptămână din septembrie trebuia acţionat”, a declarat Kelemen Hunor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *