Skip to content
Politică

PMP îl votează pe Klaus Iohannis, duminică. Eugen Tomac: Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice

Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Tomac a anunțat, marți seară, că el și PMP vor vota cu președintele Klaus Iohannis duminică, când șeful statului concurează împotriva Vioricăi Dăncilă pentru un nou mandat de cinci ani la Cotroceni. Chiar și așa, eurodeputatul reclamă lipsa unei dezbateri serioase între primii clasați, potrivit b1.ro.

„Nu pot spune decât ceea ce am spus și în primul tur al alegerilor prezidențiale și îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasați.

PSD-ul merita prezentat așa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilica Dancilă candidat în finala prezidențială.

Pentru mine, democrația înseamnă multă, foarte multă dezbatere și luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar dincolo de acest lucru există o realitate. Duminică trebuie să votăm.

Așa că votul meu și al colegilor mei va merge spre Președintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem și să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrității din politică.

În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singura opțiune. Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice”, a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *