Skip to content
Politică

PMP, în dezacord cu bugetul pentru 2019. Eugen Tomac: Este o pușculiță a PSD

http://inquamphotos.com/

Eugen Tomac a afirmat că PMP  nu susține bugetul național în forma adoptată de Parlament, deoarece ”este o pușculiță a PSD” și nu are scopul prioritizării intereselor României.

Noi nu susținem acest buget. A ajuns în Parlament cu o întârziere de 5 luni. Suntem în luna martie și discutăm despre bugetul anului în curs, în condițiile în care PSD avea obligația să respecte legea și să aducă bugetul în Parlament în luna octombrie.

Oamenii aceștia și-au pierdut complet busola și cred că bugetul este o pușculiță a PSD.

Este un buget încropit pe interesele unor găști din PSD și nicidecum pe prioritățile României.

Acești oameni au reușit să izoleze România și cred că vor păcăli la nesfârșit cetățenii. Nu se poate! Oamenii vor autostrăzi, nu pomeni.

Românii vor locuri de muncă bine plătite, școli și spitale mai bune”,a  declarat Eugen Tomac pentru B1 TV.

Președintele PMP a mai precizat că vor exista surprize mari după 26 mai, când sunt alegerile europarlamentare, pentru că tot mai mulți PSD -iști părăsesc barca lui Dragnea.

Reamintim că Plenul reunit al Parlamentului reexaminează proiectul bugetului de stat pe 2019, miercuri, conform deciziei birourilor permanente ale celor două camere. Reexaminarea a fost cerută de către președintele Klaus Iohannis, iar înainte de a se trece la plen au avut loc discuții prealabile în comisiile reunite de buget-finanțe, unde proiectul de lege a bugetului de stat a și fost aprobat după o dezbatere de formă, limitată la doar o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *