Skip to content
" "
Politică

PMP joacă la două capete: și cu PSD, și cu partidul lui Ponta. Mutarea lui Steriu

dcnews.ro

Partidul Mișcarea Populară joacă la două capete: și cu coaliția PSD-ALDE, și cu Pro România (partidul lui Victor Ponta și al lui Daniel Constantin). Citiți mai jos despre mutarea deputatului Valeriu Steriu, co-președinte executiv al PMP.

Amintim că oamenii lui Traian Băsescu votează la fel cu cei ai lui Liviu Dragnea în numeroase consilii locale și județene din țară.

" "
" "

Ca o aparență de schimbare, deputatul Valeriu Steriu a declarat că a fost prezent duminică la lansarea partidului Pro România „din colegialitate” pentru Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, adăugând că le-a propus o colaborare cu PMP, pentru a face opoziţie PSD, scrie RomâniaTV.net. Concluzia imediată este că Steriu s-a referit la opoziția din Parlament; nu și la cea din teritoriu.

„Am fost prezent la lansarea platformei PRO România în calitate de invitat, dar şi din colegialitate şi – de ce nu? – chiar din prietenie cu cei trei autori ai proiectului! De-a lungul anilor, am fost adversari în diverse lupte politice şi parlamentare, însă astăzi doresc să le urez succes în demersul lor şi le-am propus o colaborare cu PMP, în contextul în care PSD-ul distruge pur şi simplu România”, s-a plâns deputatul de București.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *