Skip to content
Politică

PMP le dă replica celor care îl vor pe Băsescu „acasă, cu nepoţii”. De ce nu se va retrage fostul şef de stat din viaţa publică

Partidul Mişcarea Populară transmite că Traian Băsescu „nu are cum să stea liniştit şi să îşi crească nepoţii”, după zece ani în care „nu a reuşit PSD-ul şi PNL-ul să îl facă să tacă”. Preşedintele formaţiunii Eugen Tomac a făcut  declaraţia în cadrul Conferinţei Judeţene a PMP Sibiu, conform evz.ro

„Dacă nu a reuşit PSD-ul şi PNL-ul timp de zece ani de zile să-l facă să tacă, când era preşedinte, trecând prin două suspendări, prin două campanii electorale foarte grele pentru funcţia de preşedinte al ţării, prin două campanii electorale pentru funcţia de primar general al Capitalei, imaginaţi-vă că nu are cum, acum când este mult mai liber preşedintele Traian Băsescu, să stea liniştit şi să îşi crească nepoţii”, a spus Eugen Tomac, prezent sâmbătă la Conferinţa Judeţeană a PMP Sibiu.

Preşedintele PMP a susţinut că există un „parteneriat foarte solid” între formaţiunea pe care o conduce şi Traian Băsescu.

„În mod clar este o voce puternică, o autoritate prin tot ceea ce cunoaşte şi expertiza pe care o deţine în ceea ce priveşte problemele României şi pe noi ne bucură faptul că avem acest parteneriat foarte solid şi încercăm să fructificăm cât mai bine această relaţie politică care există între Partidul Mişcarea Populară şi fostul preşedinte Traian Băsescu”, a mai spus Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *