Skip to content
Politică

PMP lucrează la „foc automat”. Obiectivul pe termen scurt al partidului lui Băsescu

PMP lucrează la foc automat în această perioadă. Obiectivul pe termen scurt al partidului lui Băsescu.

Mai excat, președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, luni, că în cadrul Consiliului Executiv Național  s-a decis ca până la finele lunii aprilie să se desfășoare alegeri la nivelul tuturor organizațiilor județene ale partidului.

„PMP se află în plin proces de consolidare. Am stabilit în cadrul Consiliului Executiv Național să organizăm în toate organizațiile județene alegeri până la sfârșitul lunii aprilie. De altfel, în acest weekend am avut alegeri în patru organizații — la Neamț, Tulcea, Argeș și Maramureș”, a declarat președintele PMP într-o conferință de presă, notează agerpres.ro.

Secretarul general al PMP, Dorel Onaca, a precizat că, pentru o cât mai bună organizare la nivel teritorial a PMP, CEN al partidului a luat decizia de a organiza opt zone de lucru în țară și alte opt în diaspora.

„Ținta organizatorică a PMP este ca până la alegerile de anul viitor să fim partidul cu cei mai mulți membri activi din România. Pentru aceasta am creat opt zone de lucru în țară și opt zone de lucru în diaspora. În perioada imediat următoare, coordonatorii de zonă împreună cu președinții organizațiilor județene ale PMP să conceapă un program de guvernare locală și regională și împreună să facă în așa fel încât pe fiecare zonă de lucru să avem constituite organizații puternice stabile, atât la nivelul satelor, comunelor, cât și al orașelor „, a explicat Onaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *