Skip to content
Politică

PMP, reacţie-surpriză la noul premier PSD, prin vocea lui Tomac

pmponline.ro

PMPa oferit, miercuri seară, o reacţie-surpriză la noua propunere de premier PSD (l-am numit pe Sorin Grindeanu), prin vocea deputatului Eugen Tomac.

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, consideră că noua propunere a PSD pentru funcția de premier – Sorin Grindeanu – este mult mai potrivită decât Sevil Shhaideh. Surpriza constă în tonul domolit folosit acum de către PMP, în comparaţie cu criticile vehemente la adresa lui Sevil Shhaideh.

„În mod clar, este o propunere mult mai potrivită decât prima. Probabil domnul Dragnea s-a trezit din beția puterii și a început să gândească un pic mai rațional. Pentru că s-a creat această majoritate în Parlament, PSD — ALDE — UDMR, PSD și-a luat acest angajament de a desemna premierul și iată că a venit cu o soluție care nu este una de respins, din punctul meu de vedere. Categoric, noi vom vota împotrivă, pentru că PMP este un partid în opoziție totală cu PSD, dar, la prima vedere pare, o propunere care poate reuși din punct de vedere al procedurilor de instalare a unui nou guvern”, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Eugen Tomac.

El a adăugat că PMP avea soluția cea mai bună de premier — Traian Băsescu—, iar la alegerile viitoare se va lupta pentru a obține procentele necesare ca să își pună în aplicare viziunea pentru dezvoltarea țării.

„România are nevoie în clipa de față de stabilitate și de un guvern competent. Vom vedea cât de capabil va fi noul premier propus de PSD să își formeze și o echipă competentă sau va numi domnul Dragnea oameni care să se încadreze în criteriile domniei sale și anume să îi fie servili”, a susținut Tomac.

1 comentariu la “PMP, reacţie-surpriză la noul premier PSD, prin vocea lui Tomac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *