Skip to content
Politică

PMP schimbă placa. Ce spune unul din liderii partidului despre Corina Crețu și cine a negociat de fapt pentru aceasta

În cursul zilei de miercuri, Corina Crețu, europarlamentar PSD, a fost desemnată oficial comisar european, preluând portofoliul pentru Politici Regionale.

Chiar dacă Președintele Traian Băsescu l-a susținut necondiționat pe Dacian Cioloș pentru a continua în cadrul Comisiei Europene, ca reprezentant al României, Ruxandra Dragomir, unul din liderii PMP precizează că de fapt șeful statului este cel care a negociat pentru Corina Crețu.

”Eu mă bucur că avem un astfel de portofoliu important, cu un buget foarte mare. Este un portofoliu foarte greu, dar care poate adduce România mult mai în față. Avem potential de creștere economică. Se pare că și președintele Băsescu a avut un cuvânt de spus. El este cel care a purtat negocierile”, a explicat președinte organizației de femei a PMP.

1 comentariu la “PMP schimbă placa. Ce spune unul din liderii partidului despre Corina Crețu și cine a negociat de fapt pentru aceasta

  1. Iti dai seama ce mare agricultor e Basescu asta cand vezi cate legume ii cresc zilnic prin ograda ! Chiar daca sunt ele modificate genetic dupa chipul si asemanarea lui. Cat tupeu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *