Skip to content
Politică

PMP se apropie de Ponta

Într-o conferință de presă de joi deputatul Marin Anton, presedintele PMP Giurgiu a precizat ca vineri, la Snagov, liderii PMP din toata tara, vor avea o întâlnire în cadrul căreia se va discuta care va fi „drumul” partidului de acum înainte.

„Cel mai probabil, PMP nu va semna niciun protocol de sustinere cu vreunul dintre cei doi candidati intrati in turul II la prezidentiale. Astfel, fiecare organizatie judeteana va hotari cu cine va merge in turul II. Cat despre PPE, aceasta structura nu poate sa impuna cu cine sa se voteze, ci doar sa recomande”, a transmis Marin Anton.

Întrebat cu cine va vota la Giurgiu, liderul PMP a dat un raspuns incredibil și imprevizibil, potrivit opiniagiurgiu.ro.

„Deși, în mod natural, PMP ar trebui sa voteze cu Iohannis, voi vota cu Victor Ponta”, a declarat Marin Anton.

2 comentarii la “PMP se apropie de Ponta

  1. Asta este o mare capcana. PMP a obtinut majoritatea voturilor pe sistemul EBA, adica sunt voturi rupte controlat de la PDL. Adica voturi care se vor duce natural catre Iohannis. In schimb, acceptand sustinerea asta, goala de voturi dar plina de riscuri, Ponta va pierde enorm de multe voturi. Inclusiv pe al meu, daca asta ar conta.

    1. Verificati cine este acest Marian Anton: a fost in echipa lui Tofan, pe urma s-a imbogatit la RAFO. A fost in PDL , dupa alegeri de consiiu general a trecut la PNL, acum la PMP. Deci e bun pentru toate partidele, este un bun roman. Are o viata anosta , o amanta veche, iar sotia acelasi „antrenor de fitness” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *