Skip to content
Puterea Știrilor Video

PMP și strategia candidatului ”altfel”. Ioana Constantin: Toți acești impostori au subminat autoritatea și demnitatea statului

psnews.ro

PMP intră în campanie electorală cu un candidat pe care îl prezintă drept ”altfel”. ”Candidatul nostru, Theodor Paleologu, este un om care a studiat 19 ani în străinătate. S-a întors în România, este altceva decât vedem pe scena politică de acum, unde este foarte multă impostură, iar Theodor Paleologu vine pentru a restabili tot ceea ce înseamnă meritocrație, educație, respect”, a declarat Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Unul dintre obiectivele lui Theodor Paleologu, în situația în care va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie, este restabilirea demnității statului român, a precizat Ioana Constantin.

”Din păcate, toți acești impostori și toți acești oameni care au avut interese personale înainte de-a servi interesele țării au redus foarte tare autoritatea și demnitatea statului”, a spus ea la ”Puterea Știrilor.

PMP a reușit să strângă peste 360.000 pentru candidatura lui Paleologu, campania electorală urmând să se concentreze pe trei teme importante.

”Theodor Paleologu ale trei valori principale, pe care probabil le-ați văzut pe afișele din oraș, ”respect”, ”educație” și ”performanță”, care sunt, în primul rând, valori de dreapta. O altă temă este importanța reformei constituțională, pentru că, în unele puncte, se vede că legea fundamentală nu mai este suficientă în forma în care este acum”, a completat Ioana Constantin.

1 comentariu la “PMP și strategia candidatului ”altfel”. Ioana Constantin: Toți acești impostori au subminat autoritatea și demnitatea statului

  1. Chiar ne credeti idioti? Pai așa vrea pulifriciul asta de Paleologu sa redea demnitatea statului ? Candidand la functia de presedinte din partea unui partid aflat la discretia lui Basescu, un turnator securist dovedit.
    Sictir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *