Skip to content
Puterea Știrilor Video

PMP speră la un scor de peste 7% la alegerile parlamentare. Tomac: Oamenii s-au cam lămurit de oferta celorlalte partide

psnews.ro

Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat la „Puterea Știrilor” că „PMP a început din ce în ce mai mult să inspire încredere oamenilor” și speră ca pe 6 decembrie să se bucure de ”un rezultat pe care nu l-a mai avut partidul până acum”.

Tomac este de părere că „alegătorul este cel care face diferența, iar PMP, prin angajamentele pe care le susține „până în pânzele albe”, va putea câștiga încrederea românilor.

„Eu sunt convins că după alegerile locale, PMP situându-se ca număr de aleși locali după PSD și PNL, avem perspective să creștem foarte mult dintr-un simplu motiv, pentru că oamenii s-au cam lămurit cu oferta pe care o au celelalte partide.

Cred că am început din ce în ce mai mult să inspirăm încredere și faptul că avem angajamente pe care le susținem până în pânzele albe, acest aspect începe să îi convingă pe români să ne acorde încrederea.

Sigur că alegătorul este cel care face diferența și îmi doresc foarte mult ca pe 6 seara să reușim să ne bucurăm de un rezultat pe care nu l-a mai avut partidul până acum și există perspective în acest sens.

Sigur că îmi doresc voturi cât mai multe. Nu aș vrea să intru într-o speculație legată de procente.

În mod obligatoriu avem un scor țintă. Dacă am lua un scor cu două procente peste alegerile locale ar fi foarte bine”, a conchis Eugen Tomac.

La alegerile locale, PMP a obținut 4,73% la primării, 5,71% la consiliile locale, 5,03% la președinți de consilii județene și 5,28% la consiliile județene, deci o medie generală de 5,18%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *