Skip to content
Politică

PNL a câștigat procesul cu PSD pentru suspendarea site-ului romaniameritamaimult.ro

PNL a câștigat în primă instanță procesul intentat de PSD prin care cerea suspendarea site-ului Romania merita mai mult, hotărârea nefiind definitivă, a anunțat partidul condus de Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă.

Hotărârea Tribunalului Municipiului București poate fi atacată cu apel, nefiind definitivă, scrie ziare.com.

În martie, PNL a înregistrat pagina www.romaniameritamaimult.ro la Institutul National de Cercetare în Informatica – institutul care gestioneaza domeniiile de internet.ro. Aceasta avea drept continut ‘Error 20-20 PSD not functioning, you will be redirected to the best solution to fix the issue’, iar in cateva secunde utilizatorul era redirectionat către site-ul PNL.

„În data de 8 aprilie 2019, PSD a chemat în judecata PNL, solicitand ca instanta sa dispuna suspendarea paginii”, au transmis liberalii, printr-un comunicat de presa remis vineri.

Decizia Tribunalului Bucuresti reprezinta o victorie a libertatii de exprimare si, totodata, credinta sincera a Partidului National Liberal ca Romania chiar merita mai mult decat guvernarea PSD-ALDE. Obiectivul acestui site a fost acela de a dezvalui campania de dezinformare demarata de PSD in 2016, social-democratii mintind romanii cu un program de guvernare fals si care a fost inlocuit cu lupta impotriva justitiei si a statului de drept„, completeaza sursa citata.

Pe 28 martie, PNL a cumparat domeniul de internet romaniameritamaimult.ro, inspirat de sloganul folosit de PSD la alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *