Skip to content
Politică

PNL a declanșat războiul împotriva jurnalistului care a dezvăluit vizita lui Iohannis la Grivco. Ce acuze lansează liberalii

În acest weekend, jurnalistul evz Dan Andronic a dezvăluit, în urma unei discuții cu fostul ministru Codruț Sereș, că Iohannis l-a vizitat în 2009 pe Dan Voiculesc la sediul de la Grivco.

Citește și: Iohannis, prins din nou cu minciuna

Fostul ministru i-a transmis un e-mail jurnalistului Dan Andronic în care îi relata evenimentul: Johannis minte. Am fost de față când s-a întâlnit cu Voiculescu la GRIVCO. Voiculescu e un om puternic. Nu l-ar fi numit premier al coaliției GRIVCO dacă nu-l vedea și nu avea garanții. Nu înțeleg jocul lui Johannis, dar se face de râs. Am fost prea mulţi prezenți acolo”.  

După această dezvăluire, PNL și Klaus Iohannis au ieșit cu o dezmințire publică, în care puneau la îndoială credibilitatea lui Sereș, având în vedere că acesta are la activ o condamnare definitivă.

Luni, senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu, publică un editorial în care îl acuză pe Dan Andronic că ar fi în spatele unui off-shore din Panama care a achiziționat un apartament de lux construit de grupul NIRO ’95 Impex, apartinand omului de afaceri Nicolae Dumitru – proprietarul Dragonului Rosu, în care locuiește în prezent premierul Victor Ponta.

Replica jurnalistului evz nu s-a lăsat deloc așteptată, acesta invocând că o astfel de acuzație este lansată ca urmare a dezvăluirii vizitei pe care Iohannis a făcut la Grivco.

”N-am avut în viața mea un off-shore în Panama. Nu i-am vândut nici un apartament lui Victor Ponta. Amănuntele unei „investigații” serioase prezentate de un senator PNL. Cu toate astea, PNL difuzează minciunile lui Sorin Roșca Stănescu în mod oficial. Înțeleg că ăsta este răspunsul lui Klaus Iohannis pentru dezvăluirile făcute de Codruț Sereș. Nu e puțin cam prea jos, domnule Klaus Iohannis?”, a transmis Dan Andronic, pe o pagină de socializare.

2 comentarii la “PNL a declanșat războiul împotriva jurnalistului care a dezvăluit vizita lui Iohannis la Grivco. Ce acuze lansează liberalii

  1. Nici nu a inceput campania si deja isi dau la gioale? Pai daca astia de la dreapta se scuipa in halul asta, cum dreak SE VOR UNI IN TURUL DOI? O sa inceapa sa linga scuipatul din turul unu? Chiar cred ca romanii vor accepta merdul asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *