Skip to content
Politică

PNL a început să împartă ”daruri” pentru traseiști. Fost ministru PDL, mazilit de la șefia unui județ

Un fost lider al Partidului Democrat Liberal a fost mazilit de șefia unui județ, cu doar câteva zile înainte de moțiune.

Este vorba despre fostul ministru în Guvernul MRU, Alexandru Nazare. Astfel, noul co-președinte al PNL Brăila, din partea PDL, va fi senatorul Mihai Dănuț, fost lider PRM, PP-DD și apoi PC, în timp ce Cătălin Boboc rămâne co-președinte din partea vechilor liberali.

Mutarea vine după luni de zile de razboi între vechii liberali si democrat-liberali. În decembrie 2014, pe fondul acestui conflict, Nazare a demisionat de la șefia PNL, acuzându-i pe vechii liberali că participă la guvernarea locală alaturi de PSD. După doar câteva săptămâni de la această decizie, deputatul a fost reconfirmat în functie de Vasile Blaga.

„Am explicat aceste lucruri in interiorul partidului, in sedinte Biroului reunit al PNL Braila din seara zilei de 12 decembrie, cand am oferit multiple argumente pentru care nu mai trebuie sa toleram ambiguitati in legatura cu statutul nostru politic la nivel local daca ne dorim cu adevarat victoria in alegerile ce vor urma in 2015 si 2016. Majoritatea Biroului reunit a avut o alta parere. Respect opinia colegilor, nu dores sa fac public continutul discutiilor, dar nici nu mai pot gira din calitatea de co-presedinte un traiect politic in care nu cred”, a declarat atunci Nazare, potrivit infobraila.ro.

Informația a fost confirmată de senatorul Mihai, care a precizat că în cateva săptămâni speră să se întâlnească cu noii săi colegi proveniți din PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *