Skip to content
Puterea Știrilor Video

PNL Alba îl susține pe Ludovic Orban la Congres: „Sunt în interior și știu ce înseamnă. Restul sunt povești”

Inquam Photos/George Călin

PNL Alba îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea formațiunii politice, la Congresul ce va avea loc în acest an. Invitat la Puterea Știrilor, Mircea Hava, președintele PNL Alba, a susținut că el s-a aflat printre cei care au făcut campanie la primele alegeri ale lui Ludovic Orban și „nu se va întoarce din drum acum”. „Nu am făcut lucruri rele până acum și sper să putem face lucruri bune în continuare”, a precizat liberalul.

„Lucrurile se reglează în interiorul partidului. Dacă vă spun că îl susțin (n.r – pe Ludovic Orban) este ok. Dacă vă spun că nu îl susțin o să fie câțiva puțini care se bucură. Cei care mă cunosc pe mine știu că sunt un om care nu prea schimb caii în timpul mersului. Niciodată nu am fi putut să facem ceea ce s-a făcut la Alba, dacă nu eram o echipă în care aveam lideri, oameni, fiecare își știa culoarul pe care se duce. Eu am făcut campanie la primele alegeri ale lui Ludovic Orban. Vă dați seama că nu pot să mă întorc acum. Pentru ce? Că îmi spune cineva ceva?

Eu știu aceste lucruri pentru că le-am trăit, sunt în interior și știu ce înseamnă. Restul sunt foarte multe povești. Îmi pare rău că și pe domnul Cîțu îl iau și îl bagă acolo. Mâine poate, cine știe, o să apară că vreau și eu. Eu o să văd cine va candida, dar dacă Ludovic Orban își dorește, eu o să merg în continuare cu el. Nu am făcut lucruri rele până acum și sper să putem face lucruri bune în continuare. Echipa se clădește, se întărește. Da, îl susțin pe Ludovic Orban pentru un nou mandat”, a declarat Mircea Hava.

Amintim că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat recent că un număr de 36 de organizaţii judeţene PNL au votat pentru susţinerea candidaturii sale la un nou mandat de preşedinte al partidului.

„Un număr de 36 organizaţii au votat în birourile judeţene susţinerea candidaturii mele. Nu am vrut să spun, nu am forţat. E o chestiune normală, firească să ai alegeri în partid, pentru că democraţie înseamnă şi democraţie în interiorul partidului şi în mod clar vom face congres anul acesta”, a declarat preşedintele PNL

Declarația lui Orban vine în contextul în care PNL trebuie să-și aleagă o nouă conducere în acest an, însă data congresului nu este stabilită.

1 comentariu la “PNL Alba îl susține pe Ludovic Orban la Congres: „Sunt în interior și știu ce înseamnă. Restul sunt povești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *