Skip to content
Politică

PNL, alba-neagra cu primarii de municipiu

Noul candidat al organizaţiei judeţene a PNL pentru primăria municipiului Zalău este actualul primar al orașului, Radu Căpîlnaşiu, și asta după ce liberalii îl anunţaseră iniţial pe Valeriu Crişan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ).

„Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal (PNL) Sălaj a validat vineri, 15 aprilie 2016, candidatura lui Radu Căpîlnaşiu pentru un nou mandat în funcţia de primar al municipiului Zalău. Valeriu Crişan, candidatul propus anterior de organizaţia municipală, a decis să susţină candidatura lui Radu Căpîlnaşiu din motive de maximizare a rezultatului general al PNL, atât pentru Primăria şi Consiliul Local Zalău, cât şi pentru Consiliul Judeţean”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Sălaj, remis, luni, potrivit agerpres.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, Căpîlnaşiu a afirmat că, deşi anunţase în mai multe rânduri că nu vrea să mai candideze, s-a răzgândit în urma mai multor discuţii cu colegii şi cetăţenii oraşului, dar şi ca urmare a rezultatelor unor sondaje care îl dau favorit în lupta pentru primărie.

Vreau să-i mulţumesc lui Valeriu Crişan pentru munca depusă în aceste săptămâni, în care am fost alături de el. În cele din urmă, după lungi consultări cu colegii de partid şi cu prieteni sau cetăţeni ai Zalăului, am fost lămurit şi am hotărât să îmi depun candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Zalău. La fel de importante au fost rezultatele cercetărilor sociologice, care au arătat că zălăuanii îmi acordă, în continuare, cea mai multă încredere dintre candidaţii anunţaţi. Voi încerca, aşadar, alături de echipa PNL să continui proiectele demarate în municipiu şi să sprijin, din toate punctele de vedere, proiectele colegilor mei pentru Consiliul Judeţean”, a spus Radu Căpîlnaşiu, copreşedinte al PNL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *