Skip to content
Puterea Știrilor Video

„PNL are capacitatea să învingă astăzi USR în Timiș!”. Culisele celui mai recent sondaj făcut de liberali și pronosticul dur pentru administrația Fritz

Inquam Photos / Octav Ganea

PNL are capacitatea să învingă astăzi USR în Timiș, este de părere deputatul PNL de Timiș, Ben-Oni Ardelean. Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ben-Oni Ardelean a anunțat că, potrivit unui sondaj recent făcut în Timiș la comanda liberalilor, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, nu mai poate obține un nou mandat.

Totodată, Ben-Oni Ardelean a precizat că liberalii încă nu au decis candidatul din 2024 la Primăria Timișoarei, însă a susținut că Nicolae Robu, fostul edil al Timișoarei „are un scor semnificativ din orice perspectivă”. „Sunt și alți potențiali candidați, colegi de-ai mei, care își doresc să candideze pentru această poziție”, a mai declarat deputatul liberal.

„Îmi este greu să vă spun cine va fi candidatul PNL la Primăria Timișoara. Însă, avem un sondaj recent. Domnul Robu are un scor semnificativ din orice perspectivă, sunt și alți potențiali candidați, colegi de-ai mei, care își doresc să candideze pentru această poziție. Soluții avem. Fritz este de bătut în acest moment, ca să ne înțelegem, nu mai poate lua un nou mandat la Primăria Timișoara. S-a închis povestea.

Ceea ce cred, însă, este că sunt diverse jocuri pe care trebuie să le facem în așa fel încât pe o anumită gâlceavă internă, cu alții, să n-ajungem să împărțim electoratul și Fritz, cu o mică majoritate, să câștige alegerile. Nu vorbesc neapărat de faptul să candidăm în alianță. Putem găsi și o astfel de formulă, dar cred că și fără alianță PNL are capacitatea să învingă astăzi USR în Timiș”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *