Skip to content
Politică

PNL aruncă balastul peste bord. Deputat EJECTAT din filiala Sector 1 EXCLUSIV SURSE

Partidul Naţional Liberal (PNL) aruncă balastul peste bord. Un deputat a fost EJECTAT, joi seară, din filiala Sector 1.

Surse politice au declarat pentru PSnews.ro că unul dintre transfugii liberali, în persoana Dianei Tuşa, a abandonat proiectul politic PNL. Tuşa (cunoscută în politică drept traseista celor 5 partide) şi-a dat demisia din organizaţia PNL Sector 1, nu înainte, însă, de a da un ultim atac la adresa colegilor. Cel mai tare a fost vizat deputatul Alexandru Nazare. Amintim că, în pre-campania pentru alegerile locale, Tuşa a pierdut nominalizarea de candidatură, în favoarea lui Nazare, din cauza evidentelor probleme de integritate pe care ea le avea.

Sursele PSnews.ro mai arată că, la plecare, Diana Tuşa a declarat că nu îşi găseşte locul în interiorul filialei. În acest context, probabil (aşa cum ne-a obişnuit), îşi va căuta un loc călduţ, rămânându-i, totuşi, prea puţine partide unde să se retragă.

Rămâne doar să vedem ce lider de partid va risca să se încarce cu o politiciană care are atârnată de coadă nu doar tinicheaua traseismului, ci şi pe cea mult mai gravă reprezentată de apartenenţa ei la gaşca lui Andrei Chiliman, celebrul fost primar al Sectorului 1 care risipea bani publici la fel cum şi-a risipit Tuşa onoarea politică.

Vom reveni de îndată ce vom avea o poziţie din partea deputatului PNL Alexandru Nazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *