Skip to content
Politică

PNL, atac pe toate fronturile la Victor Ponta

Prin intermediul unui comunicat de presă, unul dintre vicepreședinții PNL și anume Gigel Știrbu lansează o serie de atacuri dure la adresa premierului Victor Ponta.

Astfel, Știrbu îl acuză pe Victor Ponta că manipulează opinia publică prin sondaje care sunt concepute de echipe conduse de oamenii apropiați de acesta.

„Sunteți un specialist în manipularea opiniei publice și din multiplele exemple posibile îl amintesc doar pe cel al manipulării prin sondaje care sunt concepute de echipe conduse de oamenii dvs: Vasile Dâncu (IRES), Mirel Palada (SOCIOPOL), Dan Sultănescu (CSCI) și pe cel al ‘fugii lui Klaus Iohannis de Curtea Supremă’, o minciună sfruntată, dar care prinde la românii nefamiliarizați cu procedurile judiciare, care nu au de unde să știe că termenele sunt stabilite de judecători și că procesul ANI vs Iohannis se judecă fără citarea părților”, acuză Știrbu.

Totodată, Gigel Știrbu lansează o acuzație extrem de gravă la adresa premierului, afirmând că acesta „a cumpărat presa” și că mituiește electoratul.

„Ați cumpărat presa depășindu-l și pe mentorul dvs în acest domeniu, Adrian Năstase. La principalele posturi TV de știri l-ați depășit la capitolul mediatizare și osanale chiar și pe Nicolae Ceaușescu din perioada 1980-1989, în timp ce principalul dvs contracandidat este tratat precum erau tratați liberalii între 1945și 1947 de către Scânteia.

Mituiți electoratul promițând indexări, alocații, creșteri salariale deși nu există resursele financiare necesare, motiv pentru care ați încălcat și legea, prin neprezentarea la termen a proiectului bugetului de stat pe anul 2015”, a transmis Gigel Știrbu.

Ponta este acuzat din PNL, prin vocea vicepreședintelui Știrbu că atacă justiția și că ar încuraja corupția.

„Atacați Justiția și recenta dvs declarație, ‘Cred că ușor-ușor, Justiția rămâne singura putere din România, celelalte se subordonează. Orice decizie a Parlamentului și a Guvernului este imediat cenzurabilă de către Justiție” spune totul despre ce intenții aveți;

 Încurajați corupția și acest lucru este vizibil prin numărul mare de fruntași PSD care sunt anchetați de DNA și prin blocarea în Parlament a cererilor procurorilor de ridicare a imunității pentru colegii dvs care sunt acuzați de încălcări ale legii”, declara liderul PNL Olt.

Totodată, Gigel Știrbu îl acuză pe Victor Ponta de minciună și declară faptul că premierul a fost credibil doar atunci când s-a alipit de PNL.

„Vă prezentați în public ca fiind un apostol al corectitudinii, al respectării legilor, dar mințiți fără să tresăriți. Vă reamintesc cea mai recentă minciuna: ați declarat în aceste zile că nu ați participat niciodată la ședințele de plen ale Camerei Deputaților când pe ordinea de zi s-au aflat cereri DNA de ridicare a imunității pentru unii deputați, susținând că ‘în calitate de șef al guvernului trebuie să fiu implicat cât mai puțin în ceea ce ține de relația dintre justiție și parlament’; pe 17 februarie 2014 ați votat primul și împreună cu colegii din PSD, PC și UNPR ați blocat cererea DNA de ridicare a imunității deputatului PSD de Prahova, Vlad Cosma.

Domnule Ponta, singura dată când dvs și partidul pe care îl reprezentați (că de condus nu poate fi vorba), ați fost credibili, a fost când v-ați lipit de PNL. Nu ați dorit ca alături de PNL să alegeți o cale a progresului, ați ales un drum înapoi, spre epoci înnegurate. De aceea spun că trăiesc un deju vu”, conchide Gigel Știrbu, vicpreședintele PNL și fost ministru al Culturii în Guvernul Ponta.

4 comentarii la “PNL, atac pe toate fronturile la Victor Ponta

  1. Sa traiti , tovarase fost ministru (si la ce MINISTER )– sondajele comandate la sugestia–ALINUTEI GORGHIU—-tovarasului CANCESCU si grupului de la ASF—arata ca IOHANNIS– e creditat cu 19 % intentie de vot—TARICEANU 13 % —MELESCANU 5 %— in marja INROURATULUI ..SA TRAITI BINE eee !

  2. Vai de cultura noastra condusa de liberali ca Stirbu sau Hasoti. PNL-ul era odata un partid de elite, un partid al intelectualilor, si uite ce a ajuns. Sa sustina nulitati ca astia, culti in cap precum lipitorii de afise, la Ministerul Culturii . Dar sunt buni, uite, ca stiu sa latre. Apoi, mai Stirbule, iti cam place justitia asta, ca a facut in asa fel incat sa nu mai fii dator moral la cel ce te bagase ca pe un paduche in guvernul Ponta. Stii tu, la Fenechiu ma refer. Si nu numai. El sta la parnaie ca a indraznit sa traga la referendum pentru a-l face pe Cacarau presedinte, si tu lauzi justitia. Frumos caracter ai ! Cum degeaba sta si Rusanu, dupa umila mea parere, doar pentru ca a indraznit sa demanteleze retelele basiste de facut bani din asigurari. Dar tu esti prea prost sa intelegi cum e cu justitia asta independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *