Skip to content
Politică

PNL cere anchetarea construcției segmentului de autostradă Sibiu-Orăștie

Copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a anunțat joi că PNL va propune crearea unei comisii parlamentare de anchetă privind construcția segmentului de autostradă Sibiu-Orăștie pe care liberalii îl consideră făcut „de mântuială”.

„PNL va propune crearea unei comisii parlamentare de anchetă pentru construirea de mântuială a segmentului de autostradă Sibiu-Orăștie. Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc, finalizată doar pentru a da ocazia unora să taie o panglică electorală. Noile informații arată că ceea ce a fost prezentat public drept ”fisuri superficiale” la nivelul unor segmente din această autostradă reprezintă, de fapt, crăpături profunde, iar în loc de ”reparații” au fost necesare, de fapt, demolarea și reconstruirea acestor porțiuni.
Mă întreb dacă PSD ar avea ceva de obiectat la o analiză serioasă, pentru că Infrastructura este marele eșec al Guvernului. Campion al recordurilor negative, anul acesta Guvernul a reuşit performanța de a închide mai mulți kilometri decât a inaugurat – 22 de km închiși față de 13, inaugurați.”,a scris Gorghiu joi pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *