PNL Constanța a depus lista de candidaturi pentru Parlamentul României: „Continuăm marile proiecte în tot județul”

Sursa foto: PNL

PNL Constanța a depus astăzi lista de candidaturi pentru Parlamentul României. Echipa Marilor Proiecte pentru Constanța este deschisă la Camera Deputaților de președintele PNL Bogdan Huțucă, actualmente președintele Comisiei de Buget Finanțe din Camera Deputaților și la Senat de Silviu Coșa, fostul prefect al județului. 

„Echipa de parlamentari PNL este indispensabilă pentru continuarea marilor proiecte în Constanța. Candidăm și câștigăm. Simplu”, a declarat a declarat președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă.

„Continuăm, împreună cu primarii noștri, proiectele mari pentru Constanța, în tot județul”, a continuat acesta.

„Mizăm pe constănțeni, avem încredere în ei că își vor apăra, prin vot, șansele la dezvoltarea comunităților în care trăiesc. Constănțenii trebuie să aleagă, în număr mare, Nicolae Ciucă la prezidențiale și echipa PNL la Parlamentare. Asta se traduce într-o guvernare bună cu un premier performant și o echipă de parlamentari dedicați marilor proiecte pentru județul nostru”, a declarat Silviu Coșa, candidat la Senatul României din partea PNL și fost prefect al județului.

Florin Mitroi, ales președintele Consiliului Județean Constanța cu peste 110.000 de voturi susține echipa de parlamentari PNL la alegerile de pe 1 decembrie.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: