Skip to content
Puterea Știrilor Video

PNL continuă să crească în sondaje. Sociologul Bruno Ștefan: Partidul este la 30% și se duce și mai sus!

Inquam Photos / Octav Ganea

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, a fost invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre cum se poziționează partidele în sondaje după alegerile din mai 2019.

„PNL-ul se prăbușise din cauza Bucureștiului”

Potrivit sociologului, Partidul Național Liberal (PNL) a ajuns la 30% în sondaje și va mai continua să crească datorită schimbării conducerii de la PNL București.

„PNL a crescut în sondaje după alegerile europarlamentare. PNL este la 30%, ceea ce este foarte bine, și se duce și mai sus. Ludovic Orban a luat partidul de la 20% și a reușit să îl ducă până la 27%. Asta ține de management. Ludovic Orban a schimbat conducerea PNL la București, iar lucrul acesta îi va face să crească în sondaje. În unele sectoare era un blat total cu PSD.

PNL-ul se prăbușise din cauza Bucureștiului. PNL va crește semnificativ de mult dacă dă un mesaj în organizațiile bucureștene. Dacă ei reușesc să scoată acum niște vedete, PNL București va trage tot PNL în sus”, a declarat Bruno Ștefan la Puterea Știrilor.

 

 

6 comentarii la “PNL continuă să crească în sondaje. Sociologul Bruno Ștefan: Partidul este la 30% și se duce și mai sus!

  1. Alta vita care crede ca Bucurestiul e „tras in sus” de „vedete”! Poate crede ca a tras pe nas! Dar nu spune niciynul dintre ei cum spurcaciunea pre numele ei firea a castigat alegerile pentru Bucuresti cand in statisticile reale era cotata cu vreo 11%. 30 de ani au fost in solda securistilor, majoritatea fosti turnatori, „sociologii” pulii! Ultimile alegeri europarlamentare i-au aratat exact cum sunt.

  2. P. N. L. Facelift (2014) crește alarmant și periculos de mult in sondaje.
    Sondajele se fac numai cu „sondele” si pe esantioanele lor !

    Atenție P.N.L. că depășești granițele țării cu această creștere in sondaje!
    Atenție P.N.L. că riști să fii amendat pentru exces de viteză de creștere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *