Skip to content
Video

PNL, deja pregătit pentru prezidențiale. Gorghiu: Avem o decizie unanimă! EXCLUSIV

newsar.ro

Cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro a avut-o ca invitată pe Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și fost președinte al Partidului Național Liberal.

În cadrul interviului, politicianul a vorbit despre situația din interiorul celui mai mare partid de opoziție din România. Cea mai importantă parte a secvenței s-a referit la relația dintre PNL și Klaus Iohannis. Concret: solicitată să comenteze recentul curent de opinie din Partidul Național Liberal ce se pronunță în favoarea distanțării formațiunii de președintele României (a se vedea cazul lui Mihail Neamțu), fosta șefă a partidului a declarat că:

”Vorbiți cu un om care a fost întotdeauna de Klaus Iohannis și nu am să mă dezic de acest parteneriat, cât o să fiu eu în politică și cât o să fie Klaus Iohannis în politică. Ca strategie, însă, cred că ar fi o mare greșeală să lăsăm să transpară în spațiul public și cea mai mică fisură în acest parteneriat, în această colaborare. Președintele Klaus Iohannis este singurul reper puternic și singurul factor de echilibru, în momentul acesta, pe scena politică românească. Evident că noi avem o decizie luată în unanimitate, candidatul nostru la alegerile prezidențiale din 2019 este președintele Klaus Iohannis. Nu există alt candidat, puteți să vă uitați în tot PNL. În momentul acesta nu există un alt candidat mai potrivit decît președintele Klaus Iohannis”, a declarat Alina Gorghiu.

Înregistrarea este disponibilă de la momentul 4:45 și până la momentul 16:16

1 comentariu la “PNL, deja pregătit pentru prezidențiale. Gorghiu: Avem o decizie unanimă! EXCLUSIV

  1. Ce gargara ieftina ! Nu aveti oameni capabili, nu aveti solutii, idei , vointa sunteti exact ca PSD , dar va considerati la dreapta sa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *